lördag 30 mars 2013

Påskafton!


Hej!

Har påskharen varit och hälsat på hos er också? Hos oss hade påskharen varit och hälsat på under natten och lämnat tre Kinder ägg, ett åt Tilde, ett åt mig och ett åt mannen. Vilken lycka! Men nu är de uppätna. Mums!


De här vackra måsäggen skall min mamma och syster få när vi träffas idag.
Tilde ser så fram emot att få vara påskhäxa. Förklädet, duken och kvasten är packade tillsammans med påskkort, fjädrar och videkissor. Nu skall vi styra kosan mot skärgården.

Ha det bra!

Kram, Sofia

fredag 29 mars 2013

Påsk!


Glad påsk!

Först idag har vi plockat fram påskpyntet. 


På grund av allergier så kan vi inte ha "riktigt påskris" inne utan i stället kör vi med de här knotiga grenarna som jag köpt för några år sedan.Årets påskägg omges av en vit fluffig fjäderkrans.

Önskar er alla en riktigt skön och glad påsk!

Kram, Sofia

tisdag 26 mars 2013

Fyra år!

 Hej!

Nu är Tilde fyra år! Igår på födelsedagsmorgonen. En liten flicka i en rosa spetsklänning (H&M), som fanns i ett av paketen, och morgonsolen som gnistrar i håret.


På eftermiddagen, efter en kortare dagis dag, hade vi barnkalas. Då bjöds det på bland annat muffins med ballerina toppers.Och carneval kex - finns det någonting som smakar så mycket barnkalas som carneval kex - tror inte det :)


 I fönstret hängde rosa ballonger (Tiimari)


 Och Tilde var klädd i prinsessklänning och krona (Riimikko). Här dukar vi före gästerna kommer.


 Och väntar och busar lite :)


 Hade också fixat "glasskiosk" som var riktigt populär. Jag satt bakom "kiosken" och gjorde glassbollar i strut åt barnen som stod i kö. Sedan fick de välja strössel som jag sedan toppade glassen med.


Fyra-åringen som helst vill leka prinsessa. Hela tiden :)

Ha det bra!

Kram, Sofa