onsdag 29 maj 2013

Sommar!


Hej!

Solen värmer. Fåglarna kvittrar. Blommorna blommar. Tilde leker i lekstugan. Nu är den äntligen här. Sommaren! Så efterlängtad.

Ha det bra!

Kram, Sofia

söndag 12 maj 2013

mammornas dag!


Hej!

Grattis mammor på morsdagen, hoppas ni haft en fin morsdag! Känner mig så tacksam över att få vara mamma. Och tacksam över att få ha en så god och rar mamma. Stor kram till dig bästa mamma!


Ha det så bra!

Kram, Sofia

fredag 10 maj 2013

Vårbukett och utan strumpor!


Hej!

Oj, vad det blivit glest mellan inläggen den senaste tiden. Men jag har absolut inte glömt er. Det ska ni veta. Ibland räcker tiden helt enkelt inte bara till. Ni vet!


Idag fick jag ju världens sötaste lilla vårbukett av Tilde. Så glad jag blev!




Tog en bild i hallen före jag gick ut med hunden på kvällslänk. Jag menar, hur skönt är inte det att bli bländad av solen kl åtta på kvällen? Och ingen jacka och inga strumpor i skorna. Äntligen kan man glömma de där noppiga svarta strumporna. Äntligen!

Ha det bra!

Kram, Sofia

onsdag 1 maj 2013

Första maj!



Hej!

Tänkte bara titta in för att önska er en riktigt fin första maj! Och vilket väder vi har, soligt och varmt! Härligt!



Här hos oss håller vi på att förbereda en brunch pick-nick med jordgubbar, potatissallad och knackkorv och mjöd och munkar så klart. Sedan blir det en promenad ner till stan för att ta ett varv på torget och sedan till Runebergsparken för att lyssna på Runebergskören!

Önskar er alla en fin första maj!

Kram, Sofia