lördag 12 januari 2013

Plick & Plock!


 Hej på er!

Här kommer en lördagshälsning från lilla tildes hem! Efter en stressig vecka har vi varvat ner idag. Gick ett varv med kameran i köket och vardagsrummet och fotade några detaljbilder. Det gör jag för att jag tycker att det är så himla roligt att fota.  I vårt hem finns just nu en hel del detaljer i blått och grönt.


Citronmelissan trivs i famos blåvita Arabia kanna. Gillar att ha framme sådana vackra ärvda saker som påminner om människor som varit viktiga för mig.


 På fönsterbrädet ligger papperscirklarna och väntar på att bli upphängda i fönstret.


 Just nu står de här lådorna bredvid TV:n. I lådorna finns Tildes DVD:n.


Gillar att duka med olika färgs glas. De här kommer från Iittala. Mosaikbollen står i fönstret och badar i solljus.På kylskåpet, en samling magneter.

Snart blir det middag på en av restaurangerna i stan. Tror jag skall testa pilgrimsmusslorna idag.

Ha det bra!

Kram, Sofia

fredag 4 januari 2013

Badkar!


Hej!

Nu har vi premiärbadat i badkaret i det färdiga badrummet på övre våningen. I like!


 Kaklet på golvet är mörk grått och väggkaklen är vita och badkaret står på tassar. Tror att jag kommer att tillbringa många kvällar just här. Här i badkaret, bland bubblor, en tidning och


doft från doftljuset.

Önskar er en skön fredagkväll!

Kram, Sofia

tisdag 1 januari 2013

Nytt år!

Mjau-mjau och popp-popp önskar er ett gott nytt år!

Gott nytt år 2013!

Igår hade vi vänner hos oss. Vi åt middag tillsammans, barnen uppträdde med dans och sång och vi hade roligt. Idag går hela familjen runt i pyjamas. Tar det lugnt. Vi skall bada bastu, värma rester från igår och se på film. Ute regnar det och är halt. Tror vi stannar inne hela dagen.

Går omkring och funderar vad jag skall rikta min energi på i år. Vad jag vill göra och vad jag vill bli bättre på. Riktigt spännande med ett nytt år!

Kram Sofia