måndag 7 mars 2011

Tjuvtitt!

En tjuvtitt in i Tildes rum. Som ni ser finns det massor med saker huller om buller här på övervåningen. Ni kan också se att vi fått in det vita laminatgolvet och dörrarna på plats (dock inte alla). Det som nu saknas är alla lister, och listerna är ju de som gör att rummet ser färdigt och inbjudande ut.


Vi valde såna här krommade handtag. Tycker att handtaget ger dörren det där "lilla extra". Snyggt om ni frågar mig :) De är förresten köpta på Bauhaus för en billig peng (borde väl inte ha skrivit att de var billiga men det gjorde jag nu i alla fall:)

Lilla Tilde sover gott i sin säng så nu blir det en lugn stund för mig tillsammans med en tidning, skön musik och doft att ljuvliga Champagne crisp från Voluspa.

Sköt om er!

Kram, Sofia

3 kommentarer:

 1. Det ser fint ut!
  Trevlig kvinnodag!
  Kram från syrran

  SvaraRadera
 2. Oj så bra det ser ut! Så hoppingivande liksom!

  Dörrar är speciella, om man får bli lite filosofisk här. De har så många funktioner i en flickas liv - står de öppna så kan man stiga in, är de stängda så finns hon i sin egen bubbla och väntar sig ett knack före nån kliver på. Dessutom går det ju att slänga fast dörren med fart och då kan man få sin dörr bortlyft - som det gick för en viss kusin en gång ;)

  Kram på kvinnodagen!

  SvaraRadera
 3. Hej Johanna och Milla!

  Nu börjar det kännas som om vi nån gång kommer att bli färdiga med övervåningen. Och, så kommer det att kännas skönt att ha lite piki fritid ibland :) Menar att jag kan gå på jomppa utan att ha dåligt samvete över att ta "byggtid" av Tomas.

  Hih, minns en fröken vars dörr blev bortlyft :) Tror inte att det tar så många år, så lever vi också utan barnrumsdörr, fast risken finns också att min dörr blir bortlyft - kan liksom smälla i dörrarna jag med :) Dörrar är ju nog lite speciella, man kan välja att gå in eller vända om och väljer man att kliva in vet man nog om man är välkommen eller inte. Har köpt en dörrskylt åt Tilde, på ena sidan står det "här bor en prinsessa" och på den andra " kom inte in" :)

  Hoppas ni hade en bra kvinnodag!

  Kram, Sofia

  SvaraRadera