lördag 8 oktober 2011

Tildes gardiner och sånt!God morgon finingar!

Hoppas ni sovit gott! Sätter idag in några bilder på Tildes gardiner som hon har i sitt rum. Och så lite pysselförvaring. På översta bilden kan ni se två ytterkrukor (från Ikea) där vi förvarar pysselgrejer. Kritor och pennor och penslar och sådant :) Krukor passar ypperlig till förvaring, tycker jag!


Tilde har vita mörkläggningsgardiner och vita långa sidogardiner i bomull. Jag har sytt fast ett vitt bollband i kanten av gardinen men det syns jättedåligt på bilden. Bollbandet gör det lite lekfullt.För att pigga upp de vita gardinerna och för att få lite mer barnrumfiilis har jag hängt upp vårt "festvimpelband" i gardinstången. För att få in lite mer färg kunde man limma fast vackra sidenband eller sammetsband på rullgardinen. Kanske i rosa, blått eller grönt.

Nu skall vi laga oss i ordning för idag blir det Kalaslördag på Grand minsann. På programmet står clownäventyr. Spännande!

Idag tittar vi på MGP. Alltid lika roligt att se barn sjunga och uppträda. Och så är de så duktiga också. Visas på FST5 klockan 18.00 idag.

Önskar er en skön lördag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar