fredag 27 januari 2012

New Canon!

Hej Sköna Fredag!


Jobbar hemifrån idag. Tog en micropaus och satte mig i trappan där solljuset strömmar in! Oj, så gott det gör att bli bländad av ljuset och oj så jag har saknat det! Känns som om jag vaknar till liv igen!


Provade självutlösaren på min nya kamera och som ni ser klarade jag det!


Kockoo!! Min nya kamera är en Canon 600D. Hittills har jag använt kamerans automatprogram men nu har jag stora planer inför veckoslutet. Har nämligen tänkt läsa bruksanvisningen och prova fota med lite mer avancerade funktioner. Få se vad det blir av det. (och jo, jag har smutsigt hår och är alldeles naturell - så please förstora INTE bilden :)
Veckoslutet har börjat för Tilde :)


Ha det bra bästa bloggisar!

Kram, Sofia

6 kommentarer:

 1. Tack, gillar att dekorera saker :)
  Roligt att du tittade in!
  Kram,Sophia

  SvaraRadera
 2. Måste bara kika in och säga att T är för gullig! Alltså råkade vara samtidigt som hon på teater i torsdags och hon var så himla söt när hennes kompis (lite yngre kanske) var lite rädd före föreställningen började... Så satt T där och pussade och kramade lilla flickan och sa att hon inte ska vara rädd!!! Jag måste bara skriva så du vet att du ska vara stolt över henne! Väldigt empatisk tös!

  SvaraRadera
 3. Hej annars, ser att ni har vita slutna trappor. Har det varit bra? Vi håller på att beställa motsvarande, så tänkte nu kolla en sista gång om det är helt hopplöst med vitt och slutet?

  SvaraRadera
 4. Sophia, tittar alltid in nu och då. Det är så roligt att läsa bloggar där man känner den som skriver bloggen!

  Nette, blir så rörd av dina ord! Och javisst får jag känna sig lite stolt också! Dessutom är det också roligt att få höra såna saker när jag inte varit med själv. Ibland funderar man ju över hur ens barn är då man själv inte är med, eller hur?

  Och sedan till det där med trapporna. Vi har varit mycket nöjda med att ha slutna trappor. Med barn och liten hund har det känts tryggt att ha dem slutna. Och vita blev trapporna under julen så det har vi inte så lång erfarenhet av ännu. Trappstegen var från början mörka (fanns inte att välja vita med det huspaket som vi tog) men nu är de då vita och jag gillar. Det känns nästan som om trapporna svävar!

  Kramar, Sofia

  SvaraRadera
 5. Grattis till den nya kameran :) världen av att ta foton blir heeelt annorlunda när man har en systemkamera :D
  Ha en skön fortsättning på vintern!
  h. en lycklig ägare av en Canon 550D

  SvaraRadera
 6. Hej Leena!
  Nu har jag alla möjligheter att ta snygga bilder men man borde ju då träna och kanske gå en fotokurs och träna lite till eller så får jag bara testa mig fram. Jo, tror att jag ska testa mig fram. Kanske vi skulle ta en träffis nästa sommar och fota fota fota. Vad tycker du om det?

  Kramar, Sofia

  SvaraRadera