söndag 11 mars 2012

Färggranna plastpärlor!

Hej!

Nu är det härligt när snön smälter, och solen värmer! Hela familjen har varit ute en lång stund och njutit av det sköna vädret!

Att pyssla är mycket populärt hos oss just nu. Klippa, klistra, måla och greja och pynja med de där små färggranna plastpärlorna, det är kul, tycker Tilde. Noggrannt radar hon ut pärlorna för att i nästa sekund vända figuren upp och ner så att alla pärlorna trillar ut på bordet. Sedan börjar hon om från början :)


Och de där plastpärlorna finns över allt.


Finis blomdetalj på tröjan som Tilde fick av julgubben.


Nu skall jag sätta på radion och stryka lite kläder.

Ha det bra!

Kram, Sofia

3 kommentarer:

 1. Ja vi har samma. Platspärlor överallt, och lillasyster som är snabb att sätta dem i munnen... man får vara snabb o plocka bara! Ser fint ut på bild när de ligger sådär överallt, men när man har dem i strumporna är det inte lika kul ;)

  SvaraRadera
 2. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Nette, håller med dig, pärlorna ser så oskyldiga ut på bild men i verkligheten kan de vara riktigt irriterande speciellt när de ligger runt omkring huset och om man stiger opassligt på dem o.s.v. Och, jo, de brukar nu som då också ta en tur via munnen :)

  SvaraRadera