torsdag 31 maj 2012

Snigelspelet!

 Hej!

Här har vi haft en lugn flick-kväll. Bara Tilde och jag. Och vi har bland annat spelat sällskapsspel. Sitter i arbetsrummet och på bordet står en hög lånade biblioteksböcker som borde lämnas tillbaka. Men inte idag, imorgon. Snigelspelet. Ett steg fram när tärningen visar snigelns färg. Spännande! Vem kommer först i mål?Så här roligt kan det vara att spela!Och vad skall man ha på sig när man spelar snigelspelet på en torsdag då? Jo vit bomullsklänning med spets och ballerinor i guld.  När man själv får välja :)

Önskar er en skön kväll!

Kram, Sofia

5 kommentarer:

 1. Det verkar ju vara ett bra "första-spel". Måste se om jag skulle hitta det till gåvoskåpet, har en hel del kalas igen på kommande. Heter det snigelspelet? T så himla söt som vanligt! Som en dröm den svartvita bilden. Skulle kunna vara en tavla eller ett kort!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Var just och kollade vad spelet heter riktigt på riktigt och det heter "snigelloppet" :) Men spelet är gammalt, jag har spelat det när jag var liten och jag har inte råkat se spelet i någon butik. Och precis som du säger är det ett jättebra första spel.

  Tack för övrigt för de snälla orden!

  SvaraRadera
 3. Tack för att du kollade. Sjuttons synd att det inte finns mer.
  Trevlig sommar!

  SvaraRadera
 4. Men till min glädje hittade jag ett finskt som heter Tempo, på lautapelit.fi- nu har jag beställt!

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Det är ju samma spel! Vaude, du är ju rena rama detektiven :) Tack för den infon, det är verkligen ett bra första spel och ett super gåvotips!

  Sofia

  SvaraRadera