måndag 23 juli 2012

En vecka i Juli!

Smultron!

Hej på er!

Tittade igenom bilderna från förra veckan och tänkte att jag skulle visa några bilder från veckan som gått. Det blev allt från smultronplock i skärgården till ostron på B.A.R i Stockholm. Så detta får bli ett  kort (matcentrerat) inlägg om  semesterveckan som gått . 

 Var och hälsade på lillebror och hans söta flickvän som bor i centrala Stockholm. När vi anlände på onsdagkväll blev vi bjudna på jättegott småplock. Goda ostar, uppskärningar av skinka och salami. Och gott kallt rosévin. Och jordgubbar. Och choklad. Mums!På torsdagkväll hade lillebror och hans flickvän bokat bord på restaurangen B.A.R. (Blaiseholmsgatan 4A) Och ett tips från mig är att om ni gillar fisk och skaldjur gå till B.A.R nästa gång ni är i Stockholm. För det var gott och inredningen var snygg och prisvärt! Gillar! Deras hemsida hittar ni på: restaurangbar.se/ Vi åt ett ihopplock av färska räkor, blåmusslor, hummer, krabba, ostron och tre olika sorters fiskar. Mums! Tilde gillade speciellt de ljusröda räkorna (eller kräkor som hon trodde att de hette :)

 Frukost i morgonsolen!


Sedan åkte vi hem med flyg (45 minuter).


 Tack kära A & S för en härlig vistelse! Och nu längtar vi redan tillbaka till Stockholm. Kanske man borde beställa flygbiljetter...

Ha det bra!

Kram, Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar