tisdag 23 oktober 2012

Bare Minerals och toksnygga pappersbollar!


Hej!

För en tid sedan var vi på ett fint dop. Tänkte visa er de toksnygga bollarna som dekorativt hängde över om serveringsbordet. Så härligt! Blir nästan lite lycklig bara av att titta på de fluffiga pappersbollarna.


 För en vecka sedan var jag på kosmetologmässa i Helsingfors. Brukar alltid pröva på någon ny serie eller någon ny produkt då jag besöker mässan. Med mig hem, denna gång, hade jag en "get started kit" från bare Minerals. Bare Minerals är en serie som baserar sig på rena mineraler, till 100%.


 I kittet finns allt man behöver för en bra bas. Två mineralfoundations (ja, man behöver ju nog bara en men det finns två olika färger), en primer, tre penslar, ett solpuder och ett puder som fungerar som "löspuder".


Prime time. En produkt som appliceras före mineralfoundtion. Gör huden jämnare och får make-upen att sitta länge.Mineralpudren appliceras med borste. Var lite skeptisk, jag trodde att det skulle rådda och bli lite besvärligt med puder och borstar men det är det inte. Jag är såld!

Kanske jag skulle ta ett foto på mig, före och efter. Hih, få se om jag får till det.

Om det är någon bekant som vill prova produkten så maila mig så kan ni komma hit och så fixar jag en bas make-up åt er. Den här produkten rekommenderar jag varmt! (Det här är inte betald reklam, vill bara dela med mig av produkter som jag tycker att är speciellt bra - så nu vet ni det!)

Ha det bra!

Kram, Sofia
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar