fredag 14 mars 2014

Florida!

 Hej!

Det blev visst en en månads paus med bloggandet. Men nu är jag tillbaka och nu har jag tänkt sätta in några bilder från vår resa. Från vår underbara soliga resa till Florida. Har för mig att de flesta kanske sett bilderna redan på min facebook sida eller instagram, men nu kommer de igen. Skulle kunna skriva en halv bok om hur det är att resa med barn, hur roligt och hur tacksam jag är över att vi fick bo hos vännerna i Fort Lauderdale och det varma soliga vädret och om de låååånga vackra stränderna. Kunde också skriva om den goda maten, om frukosten och stämningen på en äkta diner och om de amerikanska pannkakorna med lönnsirap. För att inte tala om shoppingen. Men texten skulle aldrig ta slut. Så säger bara kort. Vi hade det jättebra och jätteskönt på vår resa. Och vi tyckte det var så roligt att träffa våra vänner som bor i Florida. Vi längtar redan tillbaka.


Tilde ville simma. Hela tiden. Vattnet var varmt och sanden kändes len och mjuk mot huden.

Lilla Tyra fick sin första tand under resan. Vi kallar den "Floridatanden".

Klädsel; simdräkt och sommarhatt. Och ser ni hästen i Tides hand? Den är med överallt.

Vila.

Mera plask.Önskar er en fin fortsättning på dagen. Här skall vi snart dricka namnsdagskaffe för idag är det Tilde-dagen!

Ha det bra!

Kram, Sofia

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag brukar ha lite trubbel ibland med att lämna kommentar här men gör ett försök till!
  Jag läser gärna om hur det är att resa med barn även om texten blir lång. Ni verkar ha haft en jätte lyckad resa och fått njuta av sommaren redan
  Fina bilder på er töser som vanligt!
  Ha det gott!
  Kram
  Pi

  SvaraRadera
 2. Hej Pi!
  Är det bara här på min blogg som du haft bekymmer med att lämna kommentarer? Måste ju få det fixat om det är något som krånglar här på bloggen.
  Skall sätta ihop ett inlägg om att resa med barn.

  SvaraRadera