måndag 6 oktober 2014

Ett års kalas!


Förra veckans söndag firade vi lilla Tyras första födelsedag! Det är en så speciell dag då barnet fyller ett. Tankarna kretsar kring de första dagarna på BB, lillasyster och storasysters första möte, första vagnpromenaden, doften av nyfödd bebis och så många andra minnen. Man blir så där extra varm i hjärtat. Samtidigt känns det vemodigt, hur kan det gå så snabbt? 


Tilde hjälper till att duka fram på serveringsbordet. Några av Tyras leksaker fick också vara med. 


 Vi bjöd på ostkaka med björnbär. Björnbären plockade Tilde från vår egen gård och det är jag lite stolt över :) Mina fingrar har inte blivit grönare med åren trots att jag verkligen önskar att de skulle ha blivit det. Kanske dags att börja göra något åt det. Chokladbollar är bland det godaste som finns, tycker jag. Och så enkla att laga.


 Favorit i repris. Då Tilde fyllde ett gjorde jag också maränger i form av ettor.


 Och Tyra började gå på sin ett års dag. Nog är det så rörande när små älsklingar tultar omkring.


Och hon fick så vackra paket. Och fina gåvor.


 Äter själv sin tårta med silversked :)

Födelsedagstårtan. Med jordgubbar och lemon curd.

Önskar er en fin fortsättning på dagen!

Kram, Sofia

3 kommentarer:

  1. Fina bilder! Nu har även jag bloggat om din middag under #travelhouseporvoo Här hittar du inlägget: http://fantasiresor.se/2014/10/11/middag-hos-borgabloggaren-sofia/

    SvaraRadera
  2. Oj, så roligt! Och fina bilder från vårt hem :)

    SvaraRadera
  3. Gud så mysigt och vilka fina bilder! Så söt liten dam det där var :) Grattis Tyra ett år. Tant Katarina fyllde 30 år den 10e oktober :)

    SvaraRadera