torsdag 21 januari 2010

På egna ben!Hejssan!

Igår efter tuppluren bestämde sig Lilla Tilde för att gå ett varv runt soffbordet! Det var en stolt och glad flicka som skrattade hela vägen runt bordet . Tycker att hon för några dagar sedan lärde sig att ställa sig upp med hjälp av stöd och så plötsligt tar hon ett steg och sen ett steg till (med stöd). Det går så fort att jag inte riktigt hinner med.

Idag har vi varit på massagegruppens träff. Det var roligt att se alla mammor och barn, och det är helt otroligt hur snabbt barnen växer. Stort tack till värdinnan! Nästa träff blir hos oss om cirka en månad. Kul!!!

Snart kommer det lite bilder från vårt hem, så kom in på Lilla Tildes hem och titta om du är nyfiken!

Kramar, Sofia


9 kommentarer:

  1. Å, vad hon är söt lille Tilde!
    Kramar till er alla!
    Syrran med familj

    SvaraRadera
  2. Tack tack! Hon är vår solstråle!

    Kramar till er alla!

    SvaraRadera
  3. Tack själva för att ni kom på träffen. Vet du, Sofia, det är just sånhärna bloggar jag sitter och läser och som får mej att drömma mej bort om kvällarna. Denna blogg blir dock än mer speciell när man vet vem skribenten är. :)

    Vem vet, kanske det blir sytt några kuddfodral här också under vinterns lopp (på svärmors symaskin i så fall). Skulle vilja ha ljusblåa och röda med vita små bollar på...

    Ha det mysigt i det vackra vinterlandskapet!

    SvaraRadera
  4. Så Tilde har börjat blogga före hon lärt sig att stå på egna ben, men med den där farten handlar det nog bara om dagar tills hon går för fullt.

    Ha det så bra och karmar från Stockholm

    SvaraRadera
  5. Ja, vad kam man säga annat än att världens sötaste tjej!

    SvaraRadera
  6. Oj, vad glad jag blir av alla snälla kommentarer! Stort tack till er!

    Christa, välkommen att drömma dig bort här på min blogg! Vet du, jag har ett härligt ljusblått tyg med prickar på, som jag tänkt sy nya kuddfodral av :) Märker att vi tycker om samma saker! Tack ännu en gång för att vi fick komma till ert vackra hem!

    Andreas, Tilde börjar blogga i tid :) En av grundtanken med bloggandet är att ni där i Sverige ska kunna följa med byggnationen av övre våningen och Lilla Tildes utveckling, så jag är glad att du hittat hit!

    Många kramar till er alla!

    SvaraRadera
  7. Hej Tilde!
    Vad fint hem du har o söt klänning!!! Idag har jag lärt mej stiga upp o stå utan att ha stöd av något!!! Ska bli roligt att träffa dej nästa vecka, det är så länge sen!!! Kram, din småkusin Antonia

    SvaraRadera
  8. Hej Antonia!
    Duktigt att stiga upp utan stöd! Kanske jag får lära mig av dig hur man gör :) Ska bli roligt att ses!

    Ha det så bra, vi ses!
    Kramar, Sofia

    SvaraRadera
  9. Godmorgon! Vi har kallt i vårt hus 15 grader... Något fel på golvvärmen... Tur att vi har kakelugn!!! Tror att du kan stå utan stöd på torsdag, ivarjefall gick allt sen så fort för mej, förra lördagen ställde jag mej upp första gången med stöd o nu en vecka senare utan... Spännande o livliga tider ;)

    SvaraRadera