tisdag 26 januari 2010

SovmorgonGod morgon tisdag!

Vi har sovit riktigt länge idag. Steg upp först vid halv nio tiden, skönt! De senaste dagarna har Tilde sovit bara en dagsömn, och det verkar fungera hur bra som helst. Hon har blivit en stor flicka!

Tänkte idag visa några bilder från vårt sovrum. Färgerna går i blått, vitt och beige med lite inslag av svart.

Gillar vita påslakan! Mina favoriter är ett par vita påslakan där min kära mor broderat in ett S för Sofia och ett T för Tomas. Påslakanen fick vi i bröllopspresent och de blir bara skönare och vackrare efter varje tvätt.

Nu ska vi klä på oss ytterkläderna och bege oss ut i kylan. Vi blir idag bjudna på lunch hos våra goda vänner.

Ha en bra dag!

Kramar, Sofia

6 kommentarer:

 1. Hej! Blev tipsad om din blogg av våra gemensamma vän ;) Vad fin blogg! O Tilde hon är ju för söt! Ska leta om jag hittar någå mer bilder från ert hem, sku va skoj att se hur ni bor!

  Kram, Elin

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!

  Vad skojigt att du blivit tipsad om min blogg, och att du kom in och tittade i Lilla Tildes hem! Det finns ännu inte så mycket bilder från vårt hem men snart ska det bli mer bilder från oss. Så titta in snart igen!

  Kram, Sofia

  SvaraRadera
 3. Hej Sofia!!
  Fin bild på er säng! Får jag fråga om du själv fixat säng gaveln? Frågar därför jag går själv och funderar på att fixa en till vår säng men är lite fundersam om det är för stort projekt eller ej!!

  Ha det bra,
  Kram,
  Pi

  SvaraRadera
 4. Hej Pi!

  Vi har själv fixat säng gaveln. Gaveln är gjord av en fanerskiva som är beklädd av skumgummi. Sen har vi stansat fast ett linnetyg runt hela gaveln. Gaveln är sedan fast skruvad i sängen. Det var inte särskilt svårt att göra så prova gärna!

  Ha det bra!

  Kram, Sofia

  SvaraRadera
 5. Hej Sofia!
  Tack för att du berättade hur ni gjort gaveln! Det lät inte så svårt, så kanske vi snart får en säng gavel!! Det betyder att jag då måste fara och titta på tyg!! :)

  PS! Jätte skoj när du svarar på kommentarerna! :)

  Ha det bra!
  Kram, Pi

  SvaraRadera
 6. Hej Pi!

  Jag tycker att det är så roligt att få kommentarer så jag svarar gärna. Lycka till med säng gaveln och om det är något du undrar över så fråga bara:)

  Kram, Sofia

  SvaraRadera