måndag 30 maj 2011

Garderob i svart och vitt!

Hej på er!

Idag visar jag några bilder från vår garderob. Här skapas kontraster mellan svart och vitt, nytt och gammalt, feminint och maskulint. Är nöjd med att vi målade en fondvägg i svart. Den svarta färgen utgör en lugn bakgrund mot alla kläder.


Vita klädhängare på rad. De här kommer från Ikea.


Oj, så det ser snett ut på bild, men som tur är det bara på bild som det ser snidut ut :) På hyllan står ett par lådor i papp som snart skall ersättas av konjaksbruna hattaskar.


Pärlor på rad.


Och vad är detta då?


Jo, en stol. Söker efter ett snyggt tyg som jag kan klä sittdynan i. Vet inte riktigt vad det skall bli. Kanske sammet. Siden. Eller blandning. Gillar kontrasten mellan den moderna Ikea hyllan och den gamla rottingstolen med snirkliga ben.

Roligt att du tittade in här på Lilla Tildes hem! Välkommen åter!

Kram, Sofia

2 kommentarer:

  1. Så snyggt. Jag har också svartvitt i huvudet nu... men det är ju bara så snyggt. Tidlöst och liksom jaaaa bara så snyggt!!!! Lyckat med svart i klädrummet!

    SvaraRadera
  2. Roligt att du tyckte att det blev snyggt! Den svarta väggen blev bättre än jag hade föreställt mig. De mörka murriga kläderna (som vi har ganska mycket av) smälter bra in med den svarta väggen. Det svarta och vita känns tidlöst men ändå så trendigt, just nu!

    Kram, Sofia

    SvaraRadera