söndag 17 juli 2011

Ljusslingor & Filmkväll!Hej!

Tycker att det ser så mysigt ut med ljusslinga i parasollet och stora glödlampor i trädet. Så vill jag ha det! Rislamporna med solpanel ger också en riktigt skön stämning. En sådan lampa hänger nu utanför Tildes lekstuga (liknande lampor finns att köpa på mikrokulma här i stan) Bilder från Lampgrossen.

Nu skall jag ut och måla lite bräder och efter det skall vi krypa upp i soffan och kolla på film. Idag blir det "The Tourist" med Johnny Depp och Angelina Jolie.

Ha det så bra!

Kram, Sofia

2 kommentarer:

  1. Vad tyckte ni om filmen? Den filmen var på babybio här på vintern, helt bra, för en sådan här romantiker som jag i alla fall, fast några scener skulle jag inte ha velat se om jag hade varit där med en två åring dock... ganska rått mord där i ett skede, så jag var glad att jag hade bebis med som var i undre kanten av "åldershajdaren" för babybio.

    SvaraRadera
  2. Jo, tyckte filmen var riktigt underhållande. Johnny Depp hör till mina favorit skådisar så det var ju ett stort plus! Och filmen slutade ju helt lyckligt så det var också bra! Det där med babybio är så fiffigt! Brukar det vara mycket gråt eller trivs babysarna bra på bion?

    SvaraRadera