onsdag 31 augusti 2011

Arbetsrum & kaffepaus!

Hej!

Här sitter jag nu och jobbar, ja eller rättare sagt så tar jag en liten kaffepaus just nu. Känner mig så lycklig över att äntligen fått ett arbetsrum där jag kan sprida ut mina papper. Före vi fick övervåningen färdig sov vi alla i det här rummet. Skrivbordet är egentligen ett matbord (8 personer ryms galant runt bordet), och är köpt på Ikea. På resten av bordet, som ni inte får se idag, råder fullständigt papperskaos. Äsch, det skulle jag ju inte skriva :)


På bordet står blommor som Tilde plockat, en fjäriltavla, min favorit kaffemugg från Indiska och så ligger min bästa penna från Tine K där också.

Nu skall jag fortsätta jobba.

Ha det så bra!

Kram, Sofia

3 kommentarer:

 1. Jag kan trösta dig med att vi har en likadan ställning för pennor och post som ni, men den ser inte riktigt så där städig ut.. haha, vad jag skratta här när jag såg din bild och satt bredvid våran stök-låda. Man kunde ju bara nästan se att det var fråga om likadana ställningar...(så ingen fara om resten av bordet var lite stökigt)...

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jo, det får nog vara stökigt i ett arbetsrum, speciellt då man jobbar få det ju nog synnas att man håller på med något. Sedan kan man ju alltid stänga dörren efter sig, problemet hos oss är bara det att vi har glasdörrar till arbetsrummet. Inte alltid så praktiskt :)

  SvaraRadera
 3. Jo, vi har och får samma problem i nästa hus. Dubbeldörr i glas.. nå men som jag brukar kalla det "organiserat kaos" får det nog vara där man håller på. Men det ser jättefint ut hos er!! Kan intre tro att där är stökigt alls!

  SvaraRadera