tisdag 26 april 2011

Gardinstyg och färg på bena!

Hej på er!

Den här veckan har jag semester. Har planerat att sy gardiner till våra sovrum på övervåningen. Var inne på Liina och hittade det här blommiga tyget till Tildes rum. Tror att jag skall skarva med vitt linnetyg och sy fast lite vackra band. Visar när det är färdigt.

Vädret har varit soligt och varmt hela påsken. Tänkte få slag när jag satt i solen och kavlade upp buntarna och mötte ett par kritvita ben. Någon som känner igen sig? Bestämde mig den sekunden att prova på en bodylotion som ger huden en solbrun färg. Ingen typisk brun utan sol produkt som är svår att fä jämn utan en bodylotion som innehåller lite DHA som gradvis ger huden en gyllene färg. För övrigt hatar jag lukten av DHA(lukten som finns i BUS produkterna) men den här cremen doftar riktigt gott av magnolia.


Bild från Decléor.

Decléor Systeme corps glow heter produkten som jag nu använt i två dagar. Visar resultatet om det blir bra :) Det vill säga om benen får ett gyllene lyster. Hoppas!

Önskar er en riktigt skön kväll!

Kram, Sofia

2 kommentarer:

  1. Ja, du är nog inte ensam om att ogilla den likten, ska bli spännande och se hur det går med den där krämen.

    Kram F

    SvaraRadera
  2. Den fungerar faktiskt riktigt bra. Stort plus är den goda doften! Och huden börjar se lite gyllene ut faktiskt. Inte illa! Glada Wappen till dig!

    Kram, Sofia

    SvaraRadera