söndag 3 april 2011

Golv i övervåningen!

Hej på er!

Idag kan jag säga att vi har laminatgolv i alla våra rum på övervåningen.


Så här såg det ut vid trappan på övervåningen klockan 10 idag. Inget golv men en nyfiken hund :)


...och så här såg det ut klockan 14 vid samma ställe. Nu är det bara listerna som fattas och några enstaka vackra saker som gör utrymmet personligt och snyggt.


På den här väggen skulle jag vilja ha ett stort svart-vitt foto på Tilde, kan också se framför mig ett olivträd som står och vänder bladen mot ljuset som strömmar in från takfönstert. Dörrhålet som ni ser leder in till vår garderob.


Garderoben, och här har en vägg blivit svart.


Trappräcke kom igår på plats. Riktigt snyggt blev det, tycker jag.


Ja, det var några bilder från övervåningen och som bäst får Tilde golvlister i sitt rum. Snart får vi ta övervåningen i användning!

Ha en skön söndagkväll, finingar!

Kram, Sofia

5 kommentarer:

 1. Det har ändrats mycket på en vecka, det ser jätte fint ut!
  Lycka till!
  Kramar från Skärgården :)

  SvaraRadera
 2. Ihana musta seinä, ihana!

  SvaraRadera
 3. Alldeles ljuvligt att ni är så långt och så hääärligt det kommer att vara sedan när listerna är på plats! Sällan tvättar man golv lika gärna som just före man får flytta in i ett rum :)

  SvaraRadera
 4. Grattis! Ni börjar ha det på det torra nu! Måste kännas skönt. Eller också är det ett evighetsprojekt med hus...? Hur som haver, njut av de fräscha ytorna!

  SvaraRadera
 5. Tack skall ni ha! Jo det kommer att kännas så roligt att få städa det nya golvet och föra bort allt överlopps byggmaterial som nu ligger och skräpar.

  Kram, Sofia

  SvaraRadera