söndag 25 juli 2010

Barnfest och fyra kilometer!

Tilde "dukar" med Ikeas små plastglas. De ser precis ut som snapsglas men de säljs på barnavdelningen och är gjorda av plast. Tilde dricker också gärna från de små nätta glasen.Hej på er!

Idag har vi varit på barnfest här i stan och på festen uppträdde bland annat barnorkestern Sås och Kopp. Här hemma trallar vi nu på superlåten Sim-simsalabim som Sås och Kopp avslutade sitt uppträdande med. Det som också är så roligt med sådana här fester är att man träffar så många vänner och bekanta.

Var just ute på en länk och sprang fyra kilometer! Jippiii!!! Är så nöjd och det känns så skönt (men under länken var det allt annat än skönt - usch nej så tungt det var tidvis)!!! Är inte långt ifrån mitt mål att springa fem kilometer, sedan är det bara att öka på farten :)

Imorgon åker vi till Helsingfors. Där skall vi träffa lite vänner och så skall jag också gå in på Zara för att se om de skulle råka ha rea där ännu, någon som vet? Skulle vilja ha lite nya tuffa dagiskläder åt Tilde, för nu är det inte många veckor så börjar tösen på dagis.

Ha en skön söndagskväll!

Kram, Sofia

4 kommentarer:

 1. Vi hade också planerat att komma, men glömde helt bort det sedan. Så kan det gå....
  Lycka till med springandet!
  Kramar från oss alla

  SvaraRadera
 2. On Zarassa vielä ale! Tai oli ainakin torstaina. Ja hyvä ale onkin. ;)

  SvaraRadera
 3. Hoppas du hittar tuffa kläder åt tösen!
  Bra kämpat, du är jätte nära ditt mål!! :)

  Ha en bra dag!
  Kram
  Pi

  SvaraRadera
 4. Tack för era kommentarer, blir så glad av att läsa dem!

  Kram, Sofia

  SvaraRadera