måndag 25 oktober 2010

Inspiration till övre våningen!

LOVELY!


Hej på er!

På övre våningen händer det mycket nu. Mannen min håller på att sätta upp mellanväggarna och i och med det börjar övre våningen ta form. Ett stort öppet utrymme har delats in i mindre rum som skall bli en barnkammare, ett badrum, ett sovrum och en garderob. Kul!!!

Letade efter inspirationsbilder till övre våningen och hittade några fina bilder som jag visar här på bloggen idag. Javisst, det är vitt vitt vitt, med några utvalda vackra föremål. Helt i min smak!


Snyggt med den blå-vita sittdynan och den varma bruna färgen mot allt det vita. I like!


Stor mega-korg på vitt golv är såååå snyggt!!!

Lilla Tilde växer så det knakar. Förra veckan när vi var till rådgivningen var hon 85,7 cm lång och vägde 12,7 kg. Ingen liten baby mera, fast hon ibland kallar sig till "mammas beibi" :)

Ha det så bra!

Kram, Sofia

6 kommentarer:

 1. Hej! Vi var för två veckor sen till rådgivningen, Tildes småkusin Antonia var 86,7 cm o vägde 11,2 kg, duktiga tjejer vi har! Kram!

  SvaraRadera
 2. Oj så roligt att få planera ytor! Jätte snygga bilder du hittat :)Det är så lyx i dagens värld med internet som hjälper en att forma sin åsikt. Annat var det då vi byggde ;) Jag har nu länge funderat på om man kan måla över laminat. Skulle så vilja ha vitt under tassarna i övre våningen hos oss. Om det skulle visa sig vara möjligt, skulle jag sätta i gång ganska fort...
  Vi borde fixa ett kaffe så att vi skulle få se hur "stor" lilla T blivit <3

  SvaraRadera
 3. Super snyggt ja! Jag har också bestämt redan för en tid sedan att det blir vitt golv eller sen helt svart golv i nästa hus. Såååå snyggt. Och instämmer med Milla att verkligen lyx med internet och alla miljoner bloggar som man får fina ideér från. Snygga bilder du hittat! Bara man sku få tomten nu och på riktigt våga börja planera. Ha så det så bra!

  SvaraRadera
 4. Det är lyxigt med internet! Det finns så mycket snyggt som man blir inspirerad av. Har försökt hålla ögonen öppna gällande målandet av laminat, men jag har faktiskt inte läst om ett endaste laminat golv som blivit målat. Borde man prova?

  Vi borde absolut planera in en träffis!

  Grattis Nette till tomten, läste på din blogg att ni fått den!

  Ha det så bra!

  Kram, Sofia

  SvaraRadera
 5. Ihania kuvia. Ja etenkin ylimmän kuvan Jielde Signal, joka on tämän kodin ikuisella ostoslistalla.

  SvaraRadera