måndag 6 juni 2011

Hej på er!

Hej på er!

Så var blommorna och lilla köksträdgården vattnad för i kväll. Små salladsblad sticker redan upp ur jorden, tänk så fort det gror och börjar grönska.


Terrassen skall bli oljad vilken dag som helst. I fjol då terrassen var ny, målade vi den två gånger och i år räcker det med en gång. Är jättenöjd fortfarande med den grå nyansen vi valde.


Tilde i marint tema. Blått, randigt och gult.

Vet ni vad, har inte riktigt känt mig i form den sista tiden. Har haft problem med andningen, och nu idag har det konstaterats att jag har astma. Har fått medicin och nu väntar jag bara på att få andningen i skick för att sedan kunna fara ut på en joggingtur.

Sov gott finingar!

Kram, Sofia

3 kommentarer:

 1. Åh nej, inte kul med astma, men bra att du fick det konstaterat så du får hjälp. Tänk att sådant kan komma ännu i vuxen ålder, trist

  SvaraRadera
 2. Det var ju inte roligt att höra att du har astma. Men skönt att veta vad det beror på att andningen varit svår och att meducin finns att få. Hoppas det lättar fort!
  Bilderna på Tilde kunde lika bra vara tagna på en brygga - jätte havslikt liksom :)

  Kraam

  SvaraRadera
 3. Hej tjejer!

  Nej, det är inte roligt att få en diagnos men känns nog som en lättnad att få medicin som kan hjälpa. Värst är det nog att ha ett fel och inte veta vad det är. Om två veckor borde inflammationen i luftrören vara borta och andningen borde också stabiliseras.

  Jo, det stämmer Milla att det är "skäri-feelis" på bilderna. Kanske vi borde börja kalla terrassen till bryggan i stället. För skojs skull :)

  Kram, Sofia

  SvaraRadera