fredag 17 juni 2011

Hylla i sovrummet & klänning i plommonträdet!

Hej på er!

Idag blir det några bilder på vår hylla i sovrummet. Väggen är gjord av vitmålad panel och hyllorna är i glas. Någon form av ljuskälla skall jag nog fixa dit. Kanske kunde det bli fint med en ljusslinga i glasburk.


Här finns det plats för tidningar, fotografier och annat fint. Men vill inte ha mycket saker. Bara några få utvalda.


På en av hyllorna står just nu blåklockor i vas. Vasen har jag fått i gåva av en mysig moster, fotoramarna kommer från Pentik och det silvriga ägget är köpt på Våga i gamlastan i Borgå.


Vi har haft ett soligt väder idag och Tilde och jag har varit lediga. Skönt! Var och hälsade på vänner. Tilde lekte bland annat med en vattenballong. Ballongen gick sönder och hon blev både förvånad och våt. Men ingen fara.....vi hängde upp sommarklänningen i ett gammalt fruktträd. Och klänningen var torr efter en kort sekund. Nu är det sommar!

Önskar er ett riktigt skönt veckoslut!

Kram, Sofia

2 kommentarer:

  1. Tosi onnistunut hylly! Ja valot on hyvä idea. Hylly on kiva yllätys makkariin mentäessä. Miltä makuuhuoneessa muuten näyttää?

    SvaraRadera
  2. Kiva att du tycker om hyllan! Sovrummet är så halvfärdigt ännu...men skulle kunna ta bilder och sätta in här på bloggen så får du se.

    Kram, Sofia

    SvaraRadera