lördag 2 oktober 2010

Soligt höstväder & handvård!

Hej!

Vilket underbart höstväder vi har idag! Har varit på långpromenad med Tilde och hunden och riktigt njutit av solen och den friska luften. Som ni ser på bilden är lillan full av energi. Inte stilla en endaste sekund :) I och med att vädret blir kallare blir också huden torrare. Märker redan att händerna behöver mera fukt och omskötsel, har ni märkt samma sak? Tänkte därför dela med mig av mina handvårdsfavoriter idag. Så varsågoda, här kommer de!


Handcreamen Anti Age från LCN. En skön handkräm som ger fukt åt huden och dessutom doftar rosor! Härligt! Skulle inte kunna leva utan den här creamen. (bild från LCN)


Nagelbanden vårdar jag med Elisabeth Ardens Eight Hour Cream. En super cream som jag även använder på torra armbågar och hälar. Går också bra att använda som läppfett. Den här creamen har jag alltid (ja, nästan i alla fall:) med mig i handväskan! (bild från E A)
När händerna och nagelbanden är extra torra peelar jag dem med O.P.I s handscrub. Med scrubben får man snabbt resultat och handcreamen absorberas galant efter att den torra huden peelats bort. Använder den en till två gånger i veckan. Stor favorit!!!! (bild från O.P.I)


Chanels grå-lila nagellack som hör till höstens nyheter är snyggt! I like! (bild från Chanel)

Produkterna kan köpas på salonger och de stora varuhusen. Nu skall jag börja förbereda middagen. Det blir rostbiff och trattkantarellssås. Mums!

Ha det så bra, bloggisar!

Tack för att du tittade in här på Lilla Tildes Hem!

Kram, Sofia

3 kommentarer:

  1. Hej på dig!

    Jätte roligt att du delar med dig tips på bra handvårds produkter! För nu behövs bra krämer!!
    Finns rosen krämen att köpas i vår hemstad?
    Härlig bild på lilla Tilde!!
    Mmm, så gott det låter, svampsås och rostbiff!!

    Önskar er en fin kväll!! :)
    Kram
    Pi

    SvaraRadera
  2. Vilken fin blogg du har, mysig! Ja nu börjar huden bli torr... Tack för tipsen, kanon! Nagellacket ser snyggt ut också! Här vankas potatisgratäng, mums!

    Stoor kramiz aka

    SvaraRadera
  3. Tusen tack för era snälla ord och skojigt att ni tyckte om tipsen.

    Handkrämen finns att köpa i vår hemstad, bland annat på min arbetsplats :) Det kan också hända att den kan köpas på någon mindre salong i centrum.

    Kram på er!

    Sofia

    SvaraRadera