söndag 18 april 2010

Älskade denim

Här har de inrett med tre slitna jeans på rad. Ger en somrig känsla...men kanske snyggare på bild än i verkligheten, vad tycker ni? Bilden kommer från Car.


Hos Gant Home hittar man bl.a. denim i form av förkläde, servetter och tabletter. Jeanstyget är snyggt tillsammans med korgarna och det marina temat.


Min tolkning på "jeans-i-inredningen". I vårt sovrum hänger Tildes shorts och väntar på sommaren.


Shortsen är av mjukaste bomull med fina detaljer, som hjärtat på fickan och det blommiga bältet. De är köpta på Zara.


Hej sköna söndag!

Idag satte jag in några bilder på inredning i jeansblå färger. Jeans är stort både inom klädmodet och heminredningen i sommar och jag tycker att det är snyggt att kombinera denim med vitt och andra blåa toner. Det ger ett fräscht och avslappnat intryck!

Här hemma har vi jobbat på övrevåningen idag. Tack för hjälpen snälla ni som var här!

Imorgon skall Tilde till tandskötaren och visa tänderna. Vi får hoppas att allt går bra och att hon inte biter skötaren i fingret :) Lilla T har nämligen ont i munnen för hörntänderna är på kommande.

Ha det så bra!

Kram, Sofia

2 kommentarer:

 1. Ja, jag skulle också ha ett barnplagg här som väntar på upphängning. Tyvärr har jag inte hittat nåt bra ställe bara. Din tolkning är mycket trevligare än den på första bilden. Tycker väl nog att dedär vuxenjeansen är lite väl mycket :)

  Kanske p.g.a. att jag alltför ofta ser jeans i vår inredning, dvs. liggande på golvet och det tilltalar inte mitt estetiska öga.

  SvaraRadera
 2. Hihi, vi brukar också "inreda" med jeans här, de används som "stolöverdrag", "pläd" i soffan och ibland kan man också se dem som "matta" på golvet:)

  Är det månne något av dina många loppisfynd som du tänkt hänga upp? Kanske du visar det på bloggen sen när du hittat det rätta stället. Hos oss hänger det lite små klänningar (ja, och shortsen så klart) lite här och var. Tycker det ser mysigt ut!

  Tjingeling!

  SvaraRadera