torsdag 22 april 2010

BedövadHej!

Är helt bedövad i munnen och får dricka kaffe med sugrör :) Har varit till tandläkaren och hon bedövade min mun med två sprutor (hon blev kanske lite nervös när den första bedövningen inte alls lyckades, så hon sprutade lite extra den andra gången). Ja, det är inte bara munnen utan örat, hela kinden och halva tungan och hakan som fortfarande är bedövat, och det är över tre timmar sedan sticket. Månne det inte så småningom börjar lätta.

Tilde var ju också till tandläkaren den här veckan. Hennes tänder har kommit tidigt, alla hörntänderna är fem före att komma fram och sedan är det bara baktänderna kvar. Vi fick rådet att börja använda tandkräm så nu tvättar vi Tildes tänder med Mumin tandkräm, vilket hon tycker är roligt!

Ha det så bra!

Kram, Sofia

2 kommentarer:

  1. Tur att du kan uttrycka dej i skrift om det känns styvt i munverket :)

    Vilka vackra blommor! Hade en brudbukett av Förgätmigej; en av mina favoritblommor! Nu har jag haft nåt i min vas i snart en veckas tid som doftar underbart gott men vet inte vad de heter...

    SvaraRadera
  2. Det var just det vad jag tänkte när jag skrev blogginlägget, att tur att jag kan skriva fast munnen är ur funktion :)

    Att ha förgätmigej i brudbuketten är super romantiskt!

    SvaraRadera