lördag 17 april 2010

Pikkukenguru!

Rutigt och rosa, kunde tänka mig den här tapeten till Tildes rum!
Tapet med text i snygg New England stil, skulle passa i vår garderob eller som fondvägg i sovrummet.
Precis den rätta gråblå färgen, enligt mitt tycke. Gillar stjärnorna!
Den här tapeten skulle vara fin i ett pojkrum!
Fin vagga för den nyfödde

Hej på er!

Idag kommer det ett tips om en bra nätbutik i Finland. Den heter pikkukenguru och säljer inredning för barn och de har bl.a fina tapeter, mattor och tyger. De säljer också leksaker, kläder och grejer för den nyfödda. Vaggan som man hänger fast i taket (och som ni kan se på sista bilden) är bara så fin!

Det är kanske inte så lätt att beställa tapeter via nätet men jag brukar kolla in urvalet, välja mina favoriter och sedan åka till återförsäljaren och göra beslutet. Dessutom har pikkukenguru snygga bilder på produkterna, det är viktigt när man har en nätshop, tycker jag!

Adressen till butiken är: www.pikkukenguru.fi (text bara på finska)

Ha en god fortsättning på helgen! Nu ska vi ut i solskenet!

Kram, Sofia

3 kommentarer:

 1. Jepp, det är en bekant butik. Och häng-vaggan har jag drömt om sen jag vänta Felix, skitdyr var den då bara så vi tyckte det kändes onödigt för så kort tid. Men härlig är det kan man säga. De har faktiskt fina bilder!

  SvaraRadera
 2. Hej Nette!

  Har inte ens kollat vad vaggan kostar (eftersom det inte riktigt är aktuellt just nu :) Dyr är den säkert och så är den väldigt liten så barnet kan säkert inte ligga där i så många månader. Men jag tror att det skulle kunna kännas skönt för babyn att ligga och vaggas till söms där! Men härlig är den!

  SvaraRadera
 3. Min guddotter har fått sussa sött i en sån vagga. Den var ju annars också vacker att titta på. Vår Kronanvagn är beställd från Pikkukenguru i tiderna men annars hade jag lite glömt bort den butiken. Mycket ögongodis har de.

  SvaraRadera