fredag 11 juni 2010

Lek och en latmask i trädgården
Hej på er!

Dagen började med en promenad till stan. Så klart var vi via parken där Tilde fick röra på sig och leka i sandlådan. Hon njuter verkligen av att få "springa" omkring och leka. På förmiddagen var det vackert sommarväder men nu är det riktigt regnsjukt här.

Jag kan bara konstatera att jag är latmasken i trädgården. Jag gillar inte att rensa ogräs, sitter hellre på kvällarna i min sköna däckstol på terrassen och njuter av de vackra blommorna och av den underbara doften. Vill att trädgården skall vara mer njutning än arbete, så är det. Som tur är detta ingen nyhet för mig, vi har gjort ett ganska bra grundarbete med en lättskött trädgård där blommorna och buskar är tåliga.

(Ni som varit inne och läst hur jag klagade över tygskorna tidigare - jag tog bort texten - har glömt hela händelsen redan:)

Ha en skön helg!

Kram, Sofia

4 kommentarer:

 1. Min dotter har fått ärva massor av skor av grannflickan och de tänker jag låta henne använda. Har nog hört att det heller inte är så bra men då skorna hon fått inte alls ser så värst mycket använda ut så har jag tacksamt tagit emot dem. Men kanske det ändå börjar vara dags snart att bara låta henne använda nya skodon?

  Ja, tygskor var det ju, ett par tygskor fick hon också men de har ännu fått stå, men jag låter henne gå i dem om hon inte själv klagar. Man vet ju själv hur dåligt sådana stöder foten men inte har jag destomer tänkt på att man nu int alls skulle kunna använda sådana sommartid för den skull. Hmmm...

  Tack själv förresten, det är roligt att titta in här. :) Borde ta mej i kragen och baka lite semlor...

  SvaraRadera
 2. Tack Criss för din kommentar. Tog bort texten om skorna för gillade inte tonen på texten som jag skrivit. (och så har jag glömt hela grejen redan) Jag är inne på din blogg varje dag, men har liksom inte riktigt alltid tiden att lämna efter mig en kommentar. Tycker om dina tankar, texter och bilder som du delar med dig.

  Ha ett så skönt veckoslut!

  SvaraRadera
 3. Haha, jo min kommentar verkar lite malplacerad här nu. Den stör inte mej om den inte stör dej heller. Det är förresten bra att kunna glömma och förlåta ;)

  Måste bara ännu tacka för din feedback. Stort, stort tack! Ha det bra ni med! Vi ska åtminstone hälsa på en nyfödd bebis, annars ska vi försöka att bara vara.

  SvaraRadera
 4. Nej, din kommentar stör mig inte alls, så den får gärna vara kvar. Kram!

  SvaraRadera