lördag 5 juni 2010

Terrassliv!

Hej på er!

Terrassäsongen är här! Vi har ätit både frukost och lunch ute på terrassen idag. Det känns så somrigt och skönt! I like! Gjorde en smulpaj med hallon och det blev jättegott! Tycker att det är perfekt sommargott, det går snabbt att laga och så kan det vara bra att tömma frysen på fjolårets bär...eller kanske med färska rabarber. Mums! Här hittar ni bra recept på smulpajer.


Här har mor och dotter parkerat skorna :) Älskar att gå barfota på den varma terrassen och det gör Tilde med :)


Coola Tilde njuter av sommaren i mina solglasögon. Hoppsan foten är på bordet, det får den inte vara. Så det så!!!!

Idag är det examensdag för många. Vill passa på och gratulera alla som blivit färdiga från skolan! Grattis!!! Duktigt gjort! Och sedan sänder Tilde en liten puss på kinden åt Ru som hade födelsedag igår, puss och grattis!

Tilde sover, och nu skall jag bara snabbt ta ut hunden och sedan tänker jag lägga mig i soffan och kolla på film. Före läggdags tänker jag gå ut på terrassen, dricka en kopp te och njuta av tystnaden!

Ha det så bra!

Kram, Sofia

5 kommentarer:

 1. Puffe tackar för gratulationerna & gåvan!
  Sköt om er!
  Kramar från oss alla :) :) :) :)

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Undrar om du sedan hittade såna där Adirondäck stolar eller liknande, för råkade idag se en variant av den stolen i Etola här i Borgå för om jag minns rätt 59 euro... Kankse inte helt lika, men priset var ju också helt annat. Kolla på den om den alls är något du vill ha, om du inte redan har hittat det du sökte!

  SvaraRadera
 3. Ps. ute i Kungsportens Etola...

  SvaraRadera
 4. Johanna, många kramar till er , roligt att Puffe gillade gåvan!

  Nette, tusen tack för omtanken! Nu skall jag berätta vad jag gjort idag på förmiddagen. Jag har varit på Etola och köpt stolen för 59 euro! Är så nöjd!!! Tänk vilket sammanträffande!

  SvaraRadera
 5. Va bra, lite telepati då!! Hih, bättre pris tror jag inte heller att man hittar på en sån stol!

  SvaraRadera