onsdag 16 februari 2011

Tålamod & en liten bit tapet!

Hej på er!

Var just uppe på övervåningen, bara för att lite drömma mig bort. Skulle bumsmeddetsamma vilja ha det färdigt men får nog ha lite tålamod ännu. Tålamod, tålamod, är ju inte speciellt bra på det. Tog i alla fall en bild på Februari månadskortet, mot Tildes nytapetserade vägg. Runt omkring är det stökigt och bökigt, men på den lilla enskilda bilden kan man ju nästan tro att det snart börjar bli färdigt :)En tapetbit som krullar sig bland allt rådd. Snart blir det storstädning på övervåningen. Allt rådd skall bort.

Imorgon skall jag fara på jakt efter någonting som kan underhålla en liten sprallig flicka under en flygresa. Tar gärna emot tips! Snart bär det av mot våriga Paris!

Hej då!

Kram, Sofia

3 kommentarer:

 1. Oj vad mysigt med en resa till Paris. Jag ska själv åka dit senare under våren och eftersom det är Paris premiär för min del så tar jag tacksamt emot tips på boende mm mm. Ha det så underbart nu och njut av trippen.

  Kram F

  SvaraRadera
 2. Skall bli ljuvligt att åka till Paris. Det är första gången för mig också. Självklart skall jag dela med mig av resan. Tack för titten och kommentaren!

  Kram, Sofia

  SvaraRadera
 3. Jag tycker om Tildes tapet, den är så söt
  Mamma och pappa pratar om en kort resa till Paris
  på sommaren(kanske)

  Kram Eme

  SvaraRadera