tisdag 6 april 2010

Vårkläder







Hej!

Tilde har fått lite nya kläder till sin vårgarderob. De vårkläder som hon hade ifjol var i storlek 50 och 56 så de har blivit lite för små :)

På första och andra bilden är en blåvit randig bomullsklänning från Benetton med volang krage. Gillar färgen och volangerna kring halshålet massor! (och jo, klänningen är ostrykt!)

På tredje bilden finns en blommig tunika med knappar och 3/4 ärm från Lindex, en riktig pastellkaramell. Den här modellen gillar jag mest av alla. Köper en några numror för stor tunika som jag först använder som klänning med strumpbyxor och senare med tights.

På den fjärde bilden är en bomullsblus med puffärm och rosa broderier. Så somrig och söt. Använder en långärmad body under blusen nu på våren så att det inte ska bli för kallt. Den här blusen kom i ett paket från Stockholm passligt till Tildes födelsedag :)

På den sista bilden ser ni en fodrad rödrutig jacka med knappar och "rosettfickor". Jackan som har en huva och som håller lite mot regn kommer från favoriten ZARA.

Nu ligger alla de här vårkläderna snyggt vikta i en kappsäck. Vi ska nämligen åka på resa till Wien imorgon bitti, där det är cirka 15 grader varmt! Skall bli så härligt! Ser fram emot att promenera i de vackra blomstrande parkerna. Lovar att sätta in lite bilder senare. Nu ska vi och sova för det är tidig väckning!

Ha det så bra!

Kramar, Sofia

4 kommentarer:

  1. Jättegulliga kläder! Lillstumpan här hemma skulle också behöva lite nytt, just nu bor hon i storebrors gamla kläder. Och vi som trodde vi köpte unisex inser nu att det är väääldigt pojkigt... Oops!

    Ha det bra!

    Kram M

    SvaraRadera
  2. Jätte söta och fina kläder som Tilde har fått!
    Ha en riktigt skön och trevlig resa!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Ups, det krånglade lite, så nu blev tydligen dubbelt upp!! :)

    SvaraRadera
  4. Trevlig resa! Måste vara skönt att tjuvstarta våren sådär. Bra klädsmak :)

    SvaraRadera