onsdag 26 maj 2010

Griffeltavlor
Hej!

Visst är de söta, de här griffeltavlorna som är formade som djur. Bilderna kommer från Car. Har planerat att göra en griffeltavla till Tildes rum av ett gammalt fönster. Det gamla fönstret finns redan så nu är det bara griffelfärgen som fattas. Var inne i en järnaffär idag och tänkte köpa en burk med griffelfärg, men blev så förvånad över priset att jag inte köpte färgen. För en liter färg ville de ha nästan 30 euro!!!! Det är ju inte klokt. Så nu tänkte jag fråga er bästa läsare, var har ni köpt er griffelfärg och har ni faktiskt betalat 30 euro för burken eller finns det billigare färg? Tror att jag inte skulle behöva mer än tre deciliter färg.

Hoppas ni har det bra!

Stor kram, Sofia

5 kommentarer:

 1. Hej Sofia,

  Vilken fin blogg! Och vilken söt Tilde! Hoppas att vi kunde ses snart, kanske på sommartorget?

  Kram,
  Malin

  SvaraRadera
 2. Jo det är dyrt. Samma gäller magnetfärgen... men du kommer att märka att du behöver dra några lager före du får en bra yta. Rolig idé med gammalt fönster. Får man sno den idén, för har i ladan ett par fina fönster som skulle kunna passa perfekt!

  SvaraRadera
 3. Malin, blev så glad när jag märkte att det var du som lämnat en kommentar! Vi ska absolut träffas, tycker vi kunde mailas via fb om när och var, eller hur? Saknar dig! Stoooor kraaaam!!!!

  Nette, tänkte falla på rumppan när jag såg att magnetfärgen kostade närmare 50 euro för en piki liten burk. Det är galet dyrt, men å andra sidan kan man skapa det där lilla extra superlätt med magnet- och griffelfärg. Du skall absolut sno idén om du råkar ha ett par fönster på lager. Tror att det kan bli både snyggt, roligt och praktiskt!

  Kram, Sofia

  SvaraRadera
 4. Och de som vill ha gamla fönster till just detta ändamål eller som spegel eller annat kan hämta såna ganska billigt från återvinningscentralen i denna stad. :)

  Ja, tapeten du visade i ett tidigare inlägg skulle duga åt en 30+:are också. Enkel och vacker.

  SvaraRadera
 5. Det är länge sedan jag varit på återvinningscentralen, men ett besök där nästa vecka kunde vara skoj. Så tack för det tipset!

  Tapeten gillar jag massor. Tror att den kan passa utmärkt ihop med randigt, rutigt och blommigt.

  Kram, Sofia

  SvaraRadera