onsdag 5 maj 2010

Sol i lekparken!

Hej!

Idag har vi varit till parken och Tilde har både gungat och lekt i sandlådan. Hon trivs så bra i sandlådan där hon får böka och leka i sanden.

Tilde klarar sig själv i sandlådan och då brukar jag bara sitta nära henne på bänken och njuta i solen. För att skydda huden från de skadliga UV-strålarna använder jag Lumenes tonande dagcreme med SPF 6, solpuder från Guerlain med SPF 15 och på läpparna har jag Colosés läppglans med SPF 15. För att skydda ögonen och den tunna huden kring ögonen använder jag solglasögon! Vad jag försöker komma fram till är att ni inte skall glömma bort att skydda huden mot solen! Solen är härlig med leverfläckar och andra pigmentfläckar är inte så kul och de är svåra (närmast omöjligt) att få bort.

Ta hand om er!

Kram, Sofia

2 kommentarer:

 1. Tack för tipset!! :)
  Att få leverfläckar är verkligen inte kul!
  Jag har börjar använda solkräm med hög solskyddfaktor som extra ansiktkräm eftersom jag står dagligen ute i solen (och ur och skur...) på jobbet!
  Roligt med tips av en proffs!! :)

  Ha en fin kväll!
  Pi

  SvaraRadera
 2. Hej Pi!

  Skojigt att du tyckte om tipset, får väl börja ge lite oftare små hudvårdstips här på bloggen :)

  Att använda solkräm med hög solskyddsfaktor är jättebra. Du sätter väl din vanliga ansiktskräm först och sedan solskyddskrämen! Då kan huden ta till vara de vårdande ämnena! Sen är det jätteviktigt att rengöra huden noga på kvällen (solkräm är inte alltid så lätt att tvätta bort) så att huden får andas och vila till natten!

  Kram, Sofia

  SvaraRadera