lördag 22 maj 2010


Hej!

Hoppas ni haft det skönt i det varma vädret. Under de senaste dagarna har vi bland annat firat bröllopsdag och dopdag och så har vi varit ute i skärgården och njutit av det vackra vädret.

På torsdagen var det fyra år sedan jag och min man gifte oss. Jag ville överraska honom med något så jag och Tilde åkte till Helsingfors (där han jobbar) och bjöd honom på lunchsällskap :) Vi var och lunchade på Tony´s deli på Bulevarden, och jag kan varmt rekommendera det stället. Till lunchen hörde ett salladsbord (med olika sorters sallader, nötter, grönsaker, bröd...) huvudrätt (mos och renkött) och kaffe med kex.

Efter lunchen gick Tilde och jag lite på stan. Gick bl.a. in i Laura Ashleys butik på Södra Esplanaden och där hittade jag en tapet till Tildes rum. Tapeten är rosa och söt, ni ska snart få se bilder på den.Tror att den kommer att bli riktigt bra.

Ha en riktigt skön söndag!

Kram, Sofia

3 kommentarer:

 1. Så roligt ni haft! Jag har faktiskt aldrig varit in i Laura A. affären fast jag haft det på "to do"-listan redan många år. Kanske det blir av i sommar :)
  Mindre E är i turen att ha vattkoppor nu. Hittills verkar det som han kommer lite lindrigare undan än storasyster. Men tänk vad bra att vi får det fixat före sommaren, resan o simsäsongen! Vi får tacka er för det :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Kan rekommendera Laura Ashley butiken, där är så varm och "rosig" stämning och jättesnygga festkläder om man behöver sånt.

  Hoppas att lilla E snart är frisk, och visst är det bra att han fick vattkopporna nu före er resa.

  Vattkopporna kommer vi att minnas hela resten av livet. Först hade lilla T vattkoppor och sedan hade stora E och till sist lilla E :)

  Ha det så bra!

  Kram, Sofia

  SvaraRadera
 3. Hej.

  Vilken söt liten tjej du har, de är så goa. Jag undrar vart du hittat den söta tunikan/blusen som lilltjejen har, den var jättesöt. Själv har jag en liten tjen på 10 mån, fullt upp men en jättehärlig tid.

  Mvh mia

  SvaraRadera