torsdag 25 februari 2010

Gåvagnen och jag!
God kväll!

Tack Milla, Johanna, Minna och Cecilia för era värdefulla kommentarer angående badkaret. Högst troligen kommer vi att skaffa ett badkar till badrummet i övre våningen där både mammor papppor och barn kan leka, plaska och njuta! Jippppiii!!!!Får börja leta efter ett förmånligt och snyggt badkar.

Idag blev Tilde 11 månader och det betyder att om jämt en månad firar vi hennes ett års dag!!! Lilla lilla babyn har blivit stor flicka! Tilde har idag, med hjälp av sin gåvagn, gått fram och tillbaka här i huset. Hon är duktig på att gå framåt men när hon ska vända om får mamma eller pappa hjälpa till. Hunden Alfons går några steg bakom för att se till att allt går väl och att inte Tilde skall falla och stöta sig. Alfons har blivit en riktigt duktig storebror!

God natt!

Kram, Sofia

6 kommentarer:

 1. Hihiii, den kissekatten tror jag att min dotter skulle känna igen. Tror hon har varit provkanin för den lite grann. ;P Vad roligt att den hamnade hos er!

  Måste fråga var du fått tag i plagg med fransk text? Zara har haft ibland men är så sällan där så vet ej om de har sånt numera. Har en pyjamas därifrån med texten "Mes parents sont les plus beaux" som vi förstås gillat jättemycket... :)

  SvaraRadera
 2. Hej Christa!

  Tilde älskar den randiga kissemissen!

  Skjortan med den franska texten kommer mycket riktigt från ZARA. Den är köpt nu i februari i Stockholm och är så söt och somrig. Fanns också i blått.

  Kramar, Sofia

  SvaraRadera
 3. Hej Sofia!
  Kul att du kikat in på min blog :)
  Ja, jag hoppas att det blir bra med homeparty försäljning, företaget är precis nystartat så det känns jätte spännande.
  Har mitt första homeparty på Torsdag....
  Nu ska jag kika på din blog, gud vilken söt liten dotter du har:)
  Trevlig helg/Fia

  SvaraRadera
 4. Ok, tackar för tipset! Brukar köpa så gott som alla barnens kläder från loppisar (ofta fyndar jag Po.P o. dyl.) men ibland hittar man ju inte riktigt allt som man skulle vilja ha. Ska kolla in Zara nästa gång jag har vägarna förbi där. Jo, söt är den skjortan men flickan är nog sötare :)

  SvaraRadera
 5. Ihana raidallinen teema kuvissa!!

  Seitsemän uutta kissanpentua saapui meille eilen. Jag tror att den ena katten heter Katten Bäckström. Hihii.

  SvaraRadera
 6. Fia, roligt att du kom in och tittade på min blogg! Lycka till med ditt första homeparty!!!

  Christa, gillar också att fynda på loppisar men ibland då jag ser något klädesplagg som jag tycker riktigt mycket om så köper jag. Skjortan med den franska texten var just ett sådant klädesplagg :)

  Minna, hauska että huomasit meidän raidallinen teema :) Tilden kissanpentu on niiin ihana!!! Kiitos!

  Kramar, Sofia

  SvaraRadera