söndag 28 februari 2010

loppisfynd

Hej sköna söndag!!

Idag tog jag en sväng på en av stadens loppisar. Gjorde några små fynd, menar verkligen små fynd för slutsumman blev 3,80 euro! Är verkligen nöjd över grejerna och tänkte visa några bilder på dem.

Det blev 12 stycken månadskort. Oj, de är så fina! Korten är sockersöta och jag satte in några bilder på februarikortet och marskortet. Kommer att hänga upp korten i köket eller vid Tildes säng för att påminna om vilken månad det är :)

Hittade också en söt sommarklänning och sommarmössa år Tilde. Väntar så på att få se henne springa barfota i gräset...och till sist hittade jag senaste numret av Gloria. Fina grejer, eller hur?

Imorgon ska jag till frissan. Få se om jag byter helt och hållet hårfärg eller om det bara blir slingor och en glansig toning. Får väl sätta in bilder på före och efter, haha. Nu ska vi kika på senaste Beck filmen och äta lite gott!

Ha en bra söndag!

Kram, Sofia

3 kommentarer:

 1. Wow vilka vackra fynd! M har Elsa Beskows månadsbilder vid sin säng, just av samma orsak som du beskrev :) Hittade bara halva året i leksaksaffären i gamla stan och resten av året hos Julias vita drömmar. Så helt otroligt att du råkade hitta hela året på loppis! Du var på rätt ställe i rättan tid.

  Tack för påminnelsen, det är ju månadsbyte idag.

  SvaraRadera
 2. Hejsan sofia! Tack för besök hos oss. Jag hoppas att du kommer tillbaka. Det var bra för då hittade jag hit! :-) Nu ska jag läsa vidare här hos dig. Kram Alexandra

  SvaraRadera
 3. Christa, jag hade nog sådan tur att jag råkade hitta de där korten, och till råga på allt så skulle de bara ha en euro för hela bunten. E. Beskows månadsbilder är alldeles underbara!

  Alexandra, så roligt att du hittade hit!

  Kram, Sofia

  SvaraRadera