torsdag 11 februari 2010

Stockholm

Nåja, nu har Tilde och jag kommit hem från vår Stockholm resa. Älskar att vara på resa och sedan komma hem och ha nya minnen med mig i bagaget. Tilde var jätteduktig och inte alls gnällig på hela resan.

I Stockholm hann vi med lite shopping i storstaden och med ett efterlängtat besök hos min lillebror! Min bror bor i en härligt ljus lägenhet med högt i tak, vackra fönster och ett äkta gammalt parkettgolv. Innergården kan jag bara fantisera om hur mysig den är under sommaren...får se om det blir några bilder från lägenheten men utsikten från köket bjuder jag på idag.

Var inne på Zara och köpte lite gulliga vårkläder åt Tilde, gillar Zaras barnkläder de är så söta och flickiga. Var också inne i inredningsbutiken Syster Lycklig på Tegnergatan. Köpte ett par fina handmålade maraccas åt Tilde och en skylt med texten "här bor en liten prinsessa". De hade också fina paketkort som fick följa med mig hem. För den som gillar prickigt och småblommigt kan jag varmt rekommendera butiken Syster Lycklig.

Hittade lite smått åt mig själv också, bl.a. ett pärlhalsband från SNÖ of sweden. Sätter in en bild på halsbandet med!

Ha det så bra!

Kramar, Sofia

3 kommentarer:

 1. Låter mysigt!!! tror att du varit till alla mina favoritbutiker ;)
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Cecilia, det var riktigt mysigt! Kommer ihåg ditt vackra halsband från SNÖ, som du köpte för några år sedan i Stockholm. Gillar du också Zaras barnkläder?

  Kramar, Sofia

  SvaraRadera
 3. jo, de är tuffa! o sen syster lycklig, ohhh underbara saker!!! gillar ju prickar som du vet ;)

  SvaraRadera