måndag 15 mars 2010

Bake & Party
Hej!

Idag har Tilde och jag och min goda vän varit på en liten utflykt till Helsingfors. Vi åkte till en butik som heter Bake & Party och jag blev så positivt överraskad av det stora och fina utbudet att jag tänkte tipsa er om butiken. Här kan du hitta fina tillbehör till barnkalaset, bröllopet eller dopet. Det finns fina muffinsformar med prickar, blommor, sjörövare o.s.v, kakformar som liknar tåg, piratskepp, fjärilar, nallar o.s.v. Jag köpte inte så mycket men några saker hade jag med mig i min rosa papperskasse. Hittade fina muffinsformar, servetter, pepparkaksformar i form av en fjäril och en festklänning :) och lite annat smått. I den här butiken får man också hyra kakformar, inte så illa tycker jag. Mera info finns på www.bakeandparty.com.

Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och läsa lite före jag går i säng.

Kram, Sofia

6 kommentarer:

 1. Härligt med bra kalasbutik. Är galen i att fixa barnkalas! Det är så roligt att göra det där lilla extra i något tema!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Det verkar ha varit en rolig utfärd!
  Kanske man borde komma med nästa gång...?
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Hoppsan, nu fumlas det lite här med mina kommentarer... Det här är verkligen en bra kalasbutik med det lilla extra. T vi kan gärna åka till butiken redan nästa vecka :)

  SvaraRadera
 5. Fina bilder du visar... Den där sjörövarskeppstårtan är helt underbar, min lilla prinsessa vill ha en sådan! det är ju så roligt att göra lite annat som överraskar...
  Ha en fin dag
  Marielle

  SvaraRadera
 6. Jag vill också vara en bakmänniska. Än kanske det inte är för sent att bli det(?) Gillar däremot att inmundiga allt som andra har bakat. Nu ska jag helhjärtat koncentrera mej på Solsidan...hoppas du sitter bekvämt där du med!

  SvaraRadera