torsdag 18 mars 2010

Kuddfodral

Så var kuddfodralen färdiga! Det blev två gråblå-vit-rutiga kuddfodral med knytband. Tycker om att sy fodral av den här modellen för då behöver jag varken trixa med knapphål eller blixtlås, och så tycker jag så klart att de är rätt så snygga:) Kuddarna kommer främst att vara i soffan men idag "byggde" jag en lekplats i köket av kuddarna. Både Tilde och Alfons stortrivdes och busade bland kuddar och fårskinn.

Idag på eftermiddagen ska vi ta en liten loppisrunda och åka och hälsa på en god vän. Ska bli riktigt skoj!

Så vill jag också passa på att gratulera käraste lillebror som haft både namnsdag och födelsedag denna vecka. Skulle vi ha kortare avstånd skulle jag bjuda på ett stort kramkalas och på en stor lyxig glassportion! Grattis och saknar dig massor!

Ha en god fortsättning på den vackra dagen!

Kram, Sofia

3 kommentarer:

 1. Tack det samma! Härlig klänning Tilde har! Kuddarna är också fina. K har lakan i likadant tyg (loppisfynd). Hoppas du gör bra affärer idag.

  SvaraRadera
 2. Hjälp, så du har energi att sy och fixa hela tiden. Väntar och önskar att jag ska få tillbaka min energi.. så man sku kunna prestera något här med..

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Tildes klänning är köpt på Lindex (som egentligen är en tunika i stor storlek - tanken är att hon ska kunna använda den först som klänning och senare som tunika :) Gjorde inga större fynd med två grejer hade jag med mig hem...

  Tror nog Nette att du snart får tillbaka din energi. Jag har energi att göra roliga saker som att baka och sy men när det gäller att städa så vet jag inte riktigt vart min energi tar vägen :)

  Ha det så bra!

  Kram, Sofia

  SvaraRadera