måndag 29 mars 2010

FesttankarHej!

Under veckoslutet har vi firat Tildes födelsedag! Tusen tack till er alla som kom och gjorde kalaset till en oförglömlig fest för oss! Tilde tackar för de fina presenterna! Det bjöds på smörgåstårta (som min mamma hade lagat - tack!!!), prinsesstårta, rocky road i muffinsformar, chokladbollar, maränger i form av en etta och lite kex. Ingen stress här inte, tycker om när man kan förbereda och baka lite i taget och inte behöver stå i köket och stressa timmarna innan kalaset.

Tilde hade så roligt med sina kusiner och var riktigt trött efter allt kalasande igår. Hon sov gott hela natten och tog ännu en liten tupplur på morgonen (vilket hon inte annars gör). Medan hon sov tog jag tillfället i akt och fotograferade lite av de fina gåvorna hon fått. De små Maileg kaninerna har fått sällskap av två lite större kaniner, och så har de också fått den sötaste säng man kan tänka sig. Min syster hade sytt en docka år Tilde och den är bara så fin i sin rutiga klänning!!! På sista bilden ser ni en nyvaken Tilde i ett sött diadem i håret, på axlarna har hon en skön hemstickad tröja och i handen en tuff röd bil. Allt nytt och så fint! Tack!

Oj, det blev ett långt inlägg, ska inte göra det längre.

Hoppas ni har en bra måndag!

Kramar, Sofia

5 kommentarer:

 1. Vilket sött inlägg! :)

  SvaraRadera
 2. Tack för ett fint kalas! Jag kommer aldrig att glömma synen av lilla T som åt sin härliga prinsesstårta på 1-års kalaset :) (Du skulle ha sett minen på flickan i vårt hus då hon såg bilden av T med diademet i håret... så stolt E var!)

  SvaraRadera
 3. Oj, så gott festbordet ser ut!
  Vi här på Hällkulla är helt förtjust i er söta lilla tös! Brukar ofta visa bilder åt N. och han säger att Tilde är helt lik sin mamma. :)
  Jätte fina gåvor Tilde fick, gillade speciellt den handgjorda dockan.

  Ha en bra dag!
  Kram av oss

  SvaraRadera
 4. Milla, Det var en riktigt härlig min som Tilde hade då hon fick smaka på födelsedagstårtan :) Kramar till E från lilla T - hon tycker massor om diademet!

  Hällkulla, så roligt att ni följer med vår vardag och att ni vill titta på bilderna här på bloggen! Så gulligt sagt av N - blir nästan lite generad :)

  Stora kramen till er!

  Sofia

  SvaraRadera