måndag 22 mars 2010

Påskris och tak
Hej!

Idag har det varit en solig och fin dag. Har plockat lite björkris som jag hoppas att ska hinna få små mössöron till påsk. Riset står i en vas på matbordet och ser lite ensamt ut, men snart blir det nog riktigt fint med de gröna bladen.

Här hemma är det full fart på. Lilla Tilde tycker om att öppna alla lådor som hon sedan tömmer på ett huj. Idag hittade hon lådan med hennes matburkar. Hon fick riktigt ställa sig på tå för att räckas till burkarna men det klarade hon galant!

På övre våningen håller vi på att sätta upp panelen i taket. Panelen är målad i en matt vit takfärg men jag skulle vilja ha en glansigare färg på taket. Vad tycker ni, har ni erfarenheter eller vilket tycker ni att är snyggast? Är det opraktiskt med ett glansigt vitt tak?

God fortsättning på måndagen!

Kram, Sofia

2 kommentarer:

 1. Vi har matt vitt tak. Men glansig väggpanel i köket. Det glansiga var svårt att få snyggt men det finns säkert andra glansiga färger som är lättare att måla med än den vi använde.

  Tack för påminnelsen om björkriset. Det ska vi också plocka in idag. M och jag sådde lite krasse igår. Man längtar efter lite grönt nu.

  Lådtömning är pop här också just nu. Samt diskmaskinstömning, iiiik.

  SvaraRadera
 2. Diskmaskinen är också populär här...kan tro att det inte är så lätt att få den glansiga färgen snyggt, de små missarna syns säkert bra då ljuset reflekterar mot ytan. Kanske en halvmatt, eller heter det halvglansig, färg kunde funcka bättre. Krasse kunde vara roligt att så, har aldrig prövat, men fick nu inspis av dig!

  Tack för att du tog dig tid och lämna kommentaren!

  Kramar, Sofia

  SvaraRadera