torsdag 4 mars 2010

Vimpelband och pulkaåkning
Hej!

På förmiddagen var vi alla ute en liten stund. Hunden Alfons busade i snön och lilla Tilde njöt av att få vara ute och leka i snön. Tilde fick också åka pulka i babypulkan, vilket hon gillar massor! Hittade igår en ljusröd Reima tec halare på loppis för fem euro!!! Tilde fick prova den idag och den är ju helt perfekt! Bra kvalitet, rätt storlek och dessutom snygg, för bara fem euro. I like!

Håller på med ett litet sy projekt. Har under en längre tid tänkt att jag skulle vilja sy ett vimpelband men inte gjort någonting åt saken. Efter att jag pratat med en väninna igår i telefon om vimpelband fick jag sådan inspiration att jag genast efter samtalet plockade fram mina tyger och valde ut vilka tyger jag ville ha med. Sedan klippte jag ut 10 stycken vimplar och sydde ihop dem. Nu borde jag bara sy fast dem i ett kantband men jag har inget kantband hemma så det kan jag inte göra. Tror att jag ska sy 10 stycken vimplar till så att det blir ett riktigt långt vimpelband. Som ni ser på bilden blir det både ränder, prickar, rutor och blommor i färgerna blått, vitt, grönt och rött. Sätter in bilder på vimplarna sedan när det är färdigt.

Ha det så bra! Nu ska vi gå ut i det vackra vädret!

Kram, Sofia

3 kommentarer:

 1. Vad fint det kommer bli, med de härliga våriga färgerna! Sydde ju röda till lilltjejen för ett tag sedan, och de piffade verkligen upp. Det kommer säkert dina också göra.

  Ha det bra!

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Hej Sofia!

  Vad gulligt av dig att tänka på oss :)
  Min lilla Elliot är på bättringsvägen, vi har inte varit hos läkare för dom har hela tiden sagt att vi ska avvakta och titta om han får hög feber, och det har han inte fått...så nu tror jag att min lilla skrutt är frisk och kry igen.
  Vad duktig du är som syr egna vimplar!
  Jag har ett vimpelband från Maileg i sonensrum som jag gillar jätte mycket.
  Jätte fina tyger du valt ut till dina vimplar, spännande att se när det blir klart.
  En stor kram till dig.
  Ha en härlig helg /Mvh FIA

  SvaraRadera
 3. Hih, det blir fint! Har haft i planerna vimpelband till Felix rum också en längre tid, men inte fått skaffat de rätta tygerna. Helt super gulligt tycker jag!

  SvaraRadera