onsdag 10 mars 2010

Lexingtons vårkatalog


Hej på er alla!

Idag har vi varit på babyrytmik, veckans höjdpunkt! Tilde som brukar vara på strålande humör har varit lite gnällig och en riktig famngris. Det är kindtänderna som spökar och som gör att Tilde har ont och blir lite gnällig. Men det är ingen fara, det går om.

Igår tog vi en riktigt skön promenad till gamla stan. Var ute efter inbjudningskort till Tildes födelsedag och det hittade vi. Tänker dock inte visa dem här just nu. Var också in i min favorit inredningsbutik. Köpte bara några meter prickigt presentpapper som jag använt som hyllpapper i det lilla vita skåpet där Tildes leksaker finns. Fick också med mig Lexingtons vårkatalog. Tog några foton på de vackra bilderna som jag tänkte visa åt er. Bilderna är så snyggt stylade att de nästan ser helt ostylade ut. Ser ut som om fotografen bara gått omkring i huset och knäppt bilderna, en helt vanlig morgon. Solljuset strömmar så vackert in genom fönstren och påminner om att våren och sommaren snart är här. I bilderna kan man se mycket vitt, beige och blått som jag tycker att är så snyggt!

Ha en god fortsättning på dagen!

Kram, Sofia

2 kommentarer:

 1. Samma favortifärger var det här + rött o grått men Tilde står ju för det röda inslaget här.

  Tänkte bara säga att dedär Leilas kakor var utsökta. Tack att du delade med dej av receptet här. Tror jag glömde degen lite längre än 2 veckor i frysen men så goda är de att vi inte näns kasta bort godbitarna utan tar konsekvenserna, vilka de än må vara.

  SvaraRadera
 2. Hejssan!

  Vad roligt att du tyckte om receptet på kakorna! Det rekommenderas att hålla degen max två veckor men har själv "glömt" degen i frysen i fem veckor och kexen blev hur goda som helst!

  Kram, Sofia

  SvaraRadera